Vi støtter

Vi støtter også andres gode arbejde

Det betyder, at du som kunde hos os også er med til at støtte nationale og internationale tiltag, virksomheder og foreninger i deres arbejde med at gøre verden bedre, sundere og mere bæredygtig. Herunder kan du læse om dem, som vi støtter op om:

Julemærkehjemmet i Hobro

Julemærkehjemmet i Hobro hjælper børn med at bekæmpe mobning og ensomhed. Børn med trivselsproblemer lærer at leve et liv med sund mad, kammeratskab, nærvær og motion i fokus. Hobro Julemærkehjem er en del af Julemærkefonden, som er afhængig af gaver og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner.Lær mere om Hobro Julemærkehjem her:
julemaerket.dk

 

FødevareBanken

FødevareBanken er en nonprofit forening baseret på frivillig arbejdskraft. Missionen er “At bekæmpe madspild og madfattigdom gennem daglig distribution af overskudsfødevarer til organisationer, der arbejder for og med socialt udsatte”.

Siden 2008 har FødevareBanken modtaget frisk overskudsmad fra fødevareproducenter og grossister. Maden fejler intet men kan ikke sælges. I stedet for at smide maden ud, leverer FødevareBanken maden videre til organisationer, som laver måltider til udsatte borgere. Med vores passion for bæredygtighed og nul-spild-tilgang bidrager vi med nearfood-produkter til Fødevarebanken. Det kan være små fejl, der gør, at vi ikke kan sælge produktet. Og i stedet for at smide det ud – donerer vi det til FødevareBanken, som formidler det videre til socialt udsatte i Danmark igennem f.eks. krisecentre.

Lær mere om FødevareBanken her:
foedevarebanken.dk

 

Kontakt os

Kontakt vores kundeservice eller salgsteam via formularen til højre. Du kan også ringe eller sende os en mail, så guider vi dig til rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com