PROFESSIONEL

Vi agerer også på det professionelle marked og leverer til rengøringsgrossister, foodservice, industri og offentlige kanaler. I denne branche er performance og slutbrugernes brug af produkterne i fokus, og vi gør vores bedste for at imødekomme disse varierede krav med grønne og effektive løsninger. Her er certificeringer en vigtig parameter, og vi udvikler derfor også recepter udelukkende til disse kanaler. Med os som leverandør hopper du nemlig et par mellemtrin over og taler med kilden selv. Det giver dig en række fordele og besparelser.

✓ Tæt samarbejde
✓ 360° Green Customization
✓ Konkurrencedygtig pris
✓ Kvalitet, dokumentation og gennemsigtighed

ET SAMARBEJDE MED OS

Når du er kunde hos os, er det et partnerskab og et samarbejde. Vi står klar med vores ekspertise og viden og guider dig trin for trin. Vi lytter til dig og dine behov og viser dig, hvad der er i markedet. På den måde får du det mest optimale produkt ud fra dine ønsker til pris og effektivitet. Vi indvier dig i vores metoder og processer og sikrer, at du er tryg ved din produktion. Et tæt samarbejde kræver, at flere bliver involveret. Derfor vil du blandt andet også møde vores specialister indenfor emballage, dokumentation og produktudvikling.

LEVERINGSSIKKERHED OG
SUPPLY CHAIN SAMARBEJDE

For at opretholde vores leveringssikkerhed monitorerer vi hele tiden jeres prognose og afstemmer denne efter jeres behov. Dette kræver et tæt samarbejde, hvor vi planlægger kampagner og følger med i salget sammen. Derfor vil du også fra første færd i et samarbejde stifte bekendtskab med vores eksperter i Supply Chain, som navigerer og planlægger din produktion. Vores logistikafdeling arbejder blandt andet tæt sammen med vores udviklingsafdeling og indkøbsafdeling, som gør, at vi hurtigt kan navigere i et nogle gange hektisk kapløb om råvarer og emballager.

LEVERINGSSIKKERHED OG
SUPPLY CHAIN SAMARBEJDE

For at opretholde vores leveringssikkerhed, monitorerer vi hele tiden jeres prognose og afstemmer denne efter jeres behov. Dette kræver et tæt samarbejde, hvor vi planlægger kampagner og følger med i salget sammen. Derfor vil du også fra første færd i et samarbejde stifte bekendtskab med vores eksperter i Supply Chain, som navigerer og planlægger din produktion. Vores logistikafdeling arbejder blandt andet tæt sammen med vores udviklingsafdeling og indkøbsafdeling, som gør, at vi hurtigt kan navigere i et nogle gange hektisk kapløb om råvarer og emballager.

100% DEDIKEREDE TIL
PRIVATE LABEL & PRIVATE BRAND

Vi er dedikeret private label producent og har kun enkelte egne varer. Vores innovation går derfor 100% til vores kunders private label og private brands. Det betyder, at al bæredygtig udvikling går direkte til jer som kunde. Vi skræddersyr dit produkt til netop dine ønsker. Det kalder vi 360° Green Customization. For dig som kunde betyder det, at du kan vælge mellem en omfattende portefølje af grønne produkter – og at du har uanede muligheder for specialdesignede recepter og emballage.

PRIS

Vi ved, at prisen er vigtig. Derfor gør vi alt for at skære mellemleverandørerne fra, hvor de ikke giver mening. Vi optimerer og udvikler hele tiden nye metoder, som gør produkterne prisstærke i markedet. For os er det vigtigt, at bæredygtighed er noget, alle har råd til. Derfor vil vi gå langt for at tilbyde et grønt produkt, som kan prismatche det ’traditionelle’ på markedet. Vi leverer varer ind i alle prissegmenter (low, medium og premium).

PRIS

Vi ved, at prisen er vigtig. Derfor gør vi alt for at skære mellemleverandørerne fra, hvor det ikke giver mening. Vi optimerer og udvikler hele tiden nye metoder, som gør produkterne prisstærke i markedet. For os er det vigtigt, at bæredygtighed er noget alle har råd til, derfor vil vi gå langt for at tilbyde et grønt produkt, som kan prismatche det ’traditionelle’ på markedet. Vi leverer varer ind i alle prissegmenter (low, medium og premium).

BÆREDYGTIGHED

Vores kernekompetence er bæredygtighed, og det er her, vi er stærke i vores felt. Vi bestræber os på hele tiden at være foran indenfor bæredygtighed, og derfor undersøger vi markedet proaktivt for flere naturlige alternativer og bedre miljømæssige løsninger. Derfor er vi også de første i vores kategori, som er blevet certificeret i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Certificeringen ser ikke kun på vores bæredygtige tiltag nationalt men i et internationalt perspektiv, som gør, at vi får mere fokus på, hvordan vi kan tænke bæredygtigt igennem hele vores værdikæde og på den måde også hjælpe i mindre udviklede lande. 

Vores udviklingsafdeling er delt op i flere forskellige specialiserede teams, som hver fokuserer på lige præcis deres nicheområde. Det betyder for dig, at du får rådgivning og vejledning fra kemiingeniører, som er dedikeret til netop det produkt, som du gerne vil udvikle.

Dokumentation

Vores ekspertise i miljømærkninger og bæredygtighed stiller store krav til gennemskueligheden og transparensen i virksomheden. Vi sikrer, at lovgivningen bliver overholdt, og at datablade og klassificeringer af produktet er på plads. Vi dokumenterer sporbarhed, vejleder vores kunder og har et tæt samarbejde med de gældende myndigheder. Vi stiller derudover også store krav til vores leverandører, som vi uanmeldt auditerer. Vi vælger også leverandører fra, hvis de ikke har dokumentationen og gennemsigtigheden i orden. Alle vores leverandører står til ansvar for vores retningslinjer i vores Code of Conduct som en del af vores fokus på sociale, etiske og miljømæssige forhold, der støtter op om FN’s verdensmål.

Dokumentation

Vores ekspertise i miljømærkninger og bæredygtighed stiller store krav til gennemskueligheden og transparensen i virksomheden. Vi sikrer, at lovgivningen bliver overholdt, at datablade og klassificeringer af produktet er på plads. Vi dokumenterer sporbarhed, vejleder vores kunder og har et tæt samarbejde med de gældende myndigheder. Vi stiller derudover også store krav til vores leverandører, som vi uanmeldt auditerer. Vi vælger også leverandører fra, hvis de ikke har dokumentationen og gennemsigtigheden i orden. Alle vores leverandører står til ansvar for vores retningslinjer i vores Code of Conduct, som en del af vores fokus på sociale, etiske og miljømæssige forhold, der støtter op om FN’s verdensmål.

KVALITET

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi en lang række kvalitetscertifikater. Vi er blandt andet ISO 9001 -certificeret i kvalitetsstyring, ISO 14001 -certificeret i miljø med fokus på påvirkning og livscyklusbetingelser og IFS HPC -certificeret i produktsikkerhed med fokus på forbrugeren. Vi bliver ofte auditeret af vores miljøcertificeringer og vores A-brands, som sikrer en tredjepartsgodkendelse af os som virksomhed, så du kan føle dig tryg. Vi har hver dag mange produkter igennem vores interne tests i et af vores laboratorier og samarbejder derudover med en lang række eksterne testbureauer for at sikre kvaliteten og funktionen af produktet. Det er vigtigt for os, at produktet ikke kun er bæredygtigt, men at det rent faktisk også virker.

Kontakt os

Kontakt vores kundeservice eller salgsteam via formularen til højre. Du kan også ringe eller sende os en mail, så guider vi dig til rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com