Private Label

& Private Brands

100% af al vores innovation går til jeres private label og private brand. Vi skræddersyr jeres produkt og ser på det fra alle vinkler: Vi kalder det 360° Green Customization.

VASK

Vi er eksperter i grønne, bæredygtige og effektive vaskemidler. Vi kan tilbyde flydende vask, vaskepulver, skyllemiddel og forskellige muligheder indenfor pletfjernere. Derudover specialiserer vi os også i special-vaske, som skal have en særlig effekt overfor et bestemt tekstil eller en forbruger.

OPVASK

Udviklingen af den rigtige opvask involverer en lang række elementer. Duft, konsistens, effekt, emballage og udseende er altafgørende for det rigtige produkt. Hos os kan du få grønne opvaskemidler til både maskinopvask, opvask i hånden samt additiver til opvaskemaskinen.

RENGØRING

At have det rigtige rengøringsmiddel er en vigtig parameter, når forbrugeren skal gøre rent. Vi kan sikre effektive rengøring med bæredygtig i fokus, grønne formuleringer og mindst mulig kemi. Vi tilbyder alle former for produkter, som hver især er skræddersyet til det præcise formål, herunder desinfektions-, bad-, toilet-, køkken-, glas- og universal-rengøring.

PERSONLIG PLEJE

Personlig pleje er en vigtig parameter for mange forbrugere, og derfor har vi specialiseret os i grønne, miljømærkede produkter. Vi tilbyder en lang række personlig pleje-produkter herunder håndsæbe, håndsprit, shampoo, conditioner, shower gel, bodylotion, specialprodukter og sensitive produkter.

Produktserie

For at få en rød tråd i jeres udvalg af produkter tilbyder vi også at skabe produktserier på tværs af forskellige kategorier. I hele processen rådgiver vi jer og trækker på vores ekspertise i bæredygtighed, produktudvikling, emballage, forbrugerindsigt og markedstendenser.

Kontakt os

Kontakt vores kundeservice eller salgsteam via formularen til højre. Du kan også ringe eller sende os en mail, så guider vi dig til rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com