Partnerskaber

For at være førende indenfor bæredygtighed har vi brug for gode partnerskaber. Partnerskaber, hvor vi sammen kan løfte, udvikle og støtte hinanden i en bæredygtig agenda, for vi kan ikke gøre det alene. Vi udvikler blandt andet nye råvare-egenskaber, teknologier og ingredienser i samarbejde med universiteter, leverandører og testcentre. Herunder er et udpluk af de partnerskaber, som vi indgår i.

DANSK VASK- KOSMETIK- OG HUSHOLDNINGSINDUSTRI

Vi er medlem af VKH, brancheforeningen for fremsynede danske producenter og distributører af vaske-, kosmetik- og husholdningsprodukter. VKH er en brancheforening under Dansk Industri, som forener fremsynede danske producenter og distributører af vaske-, kosmetik- og husholdningsprodukter. Formålet med VKH er at styrke de kendte allergi- og miljømærker. Derudover går brancheforeningen forrest med f.eks. udfasning af unødvendige tilsætningsstoffer. VKH er med til at sætte fokus på sundhed, miljø og bæredygtighed samt bedre produktionsvilkår i Danmark.

danskindustri.dk

DANSK VASK- KOSMETIK- OG HUSHOLDNINGSINDUSTRI

Vi er medlem af VHK, brancheforeningen for fremsynede danske producenter og distributører af vaske-, kosmetik- og husholdningsprodukter. VKH er en brancheforening under Dansk Industri, som forener fremsynede danske producenter og distributører af vaske-, kosmetik- og husholdningsprodukter. Formålet med VKH er at styrke de kendte allergi- og miljømærker, derudover går brancheforeningen forrest med f.eks. udfasning af unødvendige tilsætningsstoffer. VKH er med til at sætte fokus på sundhed, miljø og bæredygtighed samt bedre produktionsvilkår i Danmark.

danskindustri.dk

INNOVATIVE SAMARBEJDER

En fælles passion for udvikling af bedre og mere bæredygtige vaske- og opvaskemidler samt rengøringsprodukter og personlig pleje har gennem flere årtier været grundstenen i flere eksterne samarbejder. Derudover har vi flere samarbejder blandt andet i forhold til plastgenanvendelse og grønne råvarer. 

Novozymes: Verdens førende enzymproducent (novozymes.com)

Teknologisk Institut: Specialister inden for produktion, innovation, miljøteknologi mv. (teknologisk.dk)

En anden parameter er vores samarbejde med Aalborg Universitet (AAU). Her arbejder vi sammen om studenterprojekter og udviklingsprojekter og har også PhD studerende tilknyttet.   

Kontakt os

Kontakt vores kundeservice eller salgsteam via formularen til højre. Du kan også ringe eller sende os en mail, så guider vi dig til rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tlf.: +45 89 122 122
mail@nopanordic.com