European Private Label Awards

Jul 4, 2022

Hvert år afholder European Supermarket Magazine European Private Label Awards, en konkurrence for at bestemme de mest effektive og innovative butiksmærker til salg i Europas supermarkeder.

Da Private Labels markedsandele når rekordhøje niveauer i hele Europa, og innovative butiks-brand, der nu kommer ind på selv de mest forskelligartede supermarkedskategorier, er European Private Label Awards blevet udviklet som et “ærestegn” for både detailhandlere og leverandører, der investerer i dette.

European Private Label Awards er blevet skabt for at fejre det bedste af det bedste, når det kommer til butiks-brandinnovation i hele Europa, og for at fejre dynamikken hos både forhandlere og leverandører, når det kommer til at udvikle produkter, der kan konkurrere, og i mange tilfælde klarer sig bedre end de største mærker på markedet.

Alle vindere og finalister vil blive fejret i en særlig European Private Label Awards-udgave af ESM: European Supermarket Magazine, der udkommer i marts.

Vi og vores kunder har været den stolte vinder i kategorien: Non-food husholdning fra 2018-2021.

Udmærkelser:

  • 2021 Vinder i husstanden: Kesko, Finland

  • 2020 Vinder i husstanden: Coop, Danmark

  • 2019 Vinder i husstanden: ICA, Sverige

  • 2018 vinder i husstanden: Tokmanni, Finland

ESM: European Supermarket Magazine er et af de førende supermarkeds-magasiner med læsere bestående af C-level executives og senior-indkøbere i hele Europa og internationalt.

Written By admin

Related Posts

Salute to Excellence Awards

Salute to Excellence Awards

Hvert år op til PLMA-messen i Amsterdam i Maj udvælger PLMA’s internationale dommerpanel de private label produkter, som udmærker sig inden for innovation og...

New Product Expo Awards

New Product Expo Awards

Hvert år op til PLMA-messen i Amsterdam i Maj udvælger PLMA de private label produkter, som udmærker sig inden for nyheder og innovation. De produkter som...

Vi er helt oppe på mærkerne

Vi er helt oppe på mærkerne

Hos Nopa Nordic Family er der flere mærker, du kan kigge efter på emballagen, når du ønsker miljørigtige produkter til hverdagen. På den måde er der ikke...