Mød en af vores medarbejdere: Fra sommerferievikar til produktionsleder

Jul 25, 2023

Theresa Tetzlaff begyndte som sommerferievikar hos Nopa Nordic i 2016. I dag er hun både produktionsleder og arbejdsmiljøleder, og det, der bare var et job for at tjene penge, er blevet til meget mere

– Jeg havde ikke gjort mig nogle tanker om, at jeg skulle ansættes hos Nopa Nordic. Og jeg havde da slet ikke ambitioner om at skulle ende som produktionsleder, konstaterer Theresa Tetzlaff.

Hos Nopa Nordic har vi mange gode kolleger.

Theresa er en af dem. Men hun er ikke bare en god kollega, hun er også en god historie: En historie om at gå fra sommerferievikar til linjeoperatør til linjekoordinator til produktionsleder – selv om hun egentlig aldrig havde forestillet sig, at hun ville blive ansat hos Nopa Nordic. Og selv om ansættelsen som linjeoperatør i 2017 egentlig fulgte af, at Theresa var mødt op ved en fejl.

– Jeg var tilknyttet Nopa Nordic gennem et vikarbureau, hvor jeg hver fredag fik en bekræftelse på, at jeg skulle møde ind på natholdet søndag aften. Én fredag fik jeg ikke besked om det, men jeg tænkte, at det nok bare var en fejl.

– Da jeg så mødte ind søndag aften, blev jeg trukket til side af produktionslederen og fik at vide, at jeg egentlig ikke skulle være på arbejde. Men at jeg gerne måtte blive – på betingelse af, at jeg sagde ja til et fast job, griner Theresa.

Mere end bare et job

Det er 7 år siden, at Theresa første gang trådte ind ad dørene hos Nopa Nordic. Det var som nævnt som sommerferievikar, og i princippet kunne det have været nærmest hvad som helst og hvor som helst.

– Det var jo bare et job. Det handlede om at tjene nogle penge, konstaterer Theresa.

“Bare et job” blev dog hurtigt til mere end det. Ikke mindst på grund af de gode relationer, hun hurtigt fik skabt. Så hun var ikke i tvivl, da hun fik tilbuddet om at blive fastansat.

– Det betyder meget, at du trives med dem, du arbejder med, lyder det.

Gode udviklingsmuligheder

Fast forward 7 år. Nu står der produktionsleder/production manager i Theresas autosignatur.

Hun er gået fra at være linjeoperatør og bogstaveligt talt have hænderne nede i produktionen af eksempelvis miljø- og allergivenlige sæber til at være leder for 16 personer og stå med ansvaret for, at produktionslinjerne lever op til målene for både tid og kvalitet. Og “bare et job” er blevet til endnu mere endnu mere.

– Jeg har gode kolleger på tværs af organisationen og helt fantastiske kolleger i produktionslederteamet, hvor der er gode muligheder for sparring og støtte.

– Og så er Nopa Nordic et sted, hvor du bliver set, hørt og respekteret. Her er der mulighed for at udvikle sig og uddanne sig, og det betyder meget, at de ikke kun er interesseret i virksomhedens fremtid men også i min fremtid, fortæller Theresa, der sidste år gik i gang med en akademiuddannelse i ledelse ved siden af arbejdet.

Uddannelsen er et godt supplement til at kunne håndtere de daglige ledelsesmæssige opgaver, og den er blevet suppleret af forskellige interne kurser og workshops. Siden januar har hun også haft opgaven som arbejdsmiljøleder.

– Der er sket meget på Nopa Nordic i årenes løb. Jeg har oplevet en positiv udvikling, og som arbejdsmiljøleder vil jeg gerne gøre en ekstra indsats for at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø.

Written By Nopa Nordic Allison

Related Posts