Ordentligt indhold i bæredygtig emballage

Jul 10, 2021

Sukkerør, Oceanix PE og PP, Post consumer recycled (PCR) PET, PE og PP. Det kan lyde avanceret, men er ganske simpelt; når indholdet er skånsomt for mennesker og miljø, skal emballagen også være det. Derfor denne ultrakorte rundtur i vores bæredygtige emballager.

Verdenshavene flyder over med plastikaffald, som har store konsekvenser for både dyr, mennesker og miljø. Det verdensomspændende problem er på alles læber, sideløbende med at udviklingen inden for bæredygtig emballage er enorm.

Hos Nopa Nordic arbejder vi konstant på at gøre vores produkter så skånsomme for mennesker og miljø som muligt. Derfor interesserer vi os naturligvis også for, hvilken emballage vi bruger. Tingene skal hænge sammen.

Vi bruger eksempelvis emballage af sukkerrør. Sukkerrørene høstes i Brasilien, laves om til flasker og anvendes blandt andet til opvaskemidler, rengøringsmidler og vaskemidler. I 2017 lancerede vi den første 100% sukkerrørsflaske.

PCR-PET er en af vores andre emballagetyper, som er husholdningsplastik indsamlet fra forbrugerne og omdannet til flasker. Flaskerne bruges til opvaskemidler, rengøringsmidler og vaskemidler mv.  I 2014 lancerede vi den første 100% genanvendte PCR-PET flaske.

Oceanix PE og PP er en tredje type emballage, som produceres af et firma i Lemvig, der genanvender fiskenet, trawl og reb fra fiskeindustrien. Slutprodukterne er flasker i mange forskellige farver, som vi anvender til en bred vifte af flydende produkter.

Derudover anvender vi flasker lavet af PCR-PE og PP fra husholdningsplastik indsamlet i Holland, Belgien og Tyskland. Alt sammen forarbejdet af specialister på området, som er med til at sikre, at du som forbruger får dine produkter til husholdning, rengøring, opvask, tøjvask eller personlig pleje pakket ind på bæredygtig vis.

Hos Nopa Nordic kigger vi altid ind i nye muligheder og har en udviklingsafdeling, der arbejder på højtryk for at sikre, at vi altid er foran eller med på det nyeste og mest bæredygtige inden for emballage.

 Er du i tvivl, om det produkt du står med i hænderne, er det bedste for dig, din familie og for miljøet – så kig på etiketten efter et eller flere af de officielle miljømærker.

Written By admin

Related Posts